Key Account Manager

Introduktion:

Älskar du försäljning och är redo att ta nästa steg i din karriär? Har du erfarenhet av att sälja media och är du en person som ständigt vill ligga i framkant? Då ska du söka rollen som Key Account Manager (KAM) hos oss på Cityreklam i Stockholm.

Arbetsbeskrivning

Cityreklam har på uppdrag från Region Stockholm/SL ansvaret för reklamaffären på samtliga reklamytor på bussarnas utsida, vilket omfattar drygt 2 200 bussar som trafikeras över hela länet. Bussreklam är både uppskattat och etablerat i Stockholm sedan lång tid tillbaka och erbjuder en enorm räckvidd i en region med cirka 2,4 miljoner invånare. Detta motsvarar närmare en fjärdedel av Sveriges befolkning. Cityreklam menar att Stockholms stadsbussar är stadens puls och DNA.

Utöver detta ansvarar Cityreklam även för annonsförsäljningen på +280 digitala skärmar hos Arlanda Express. Denna dynamiska reklamplattform erbjuder en unik möjlighet för företag att nå ut till både nationella och internationella resenärer med sina budskap, vilket förstärker vårt erbjudande om högkvalitativ synlighet i Stockholm.

Vad innebär rollen
Som Key Account Manager på Cityreklam kommer du att vara en del av Sveriges mest erfarna säljteam i mediabranschen. Du kommer att arbeta med både nya och befintliga kunder, mediebyråer och direktkunder. Här kommer du att ta hand om hela säljprocessen från att boka möten, presentation, framtagning av offerter, förhandling och stänga affärer. Du är en mästare på att skapa långsiktiga relationer och vill alltid följa upp, analysera och säkerställa så att alla kunderna är nöjda med deras kampanjer. Som person är du social, prestigelös och positiv.

Du värdesätter goda, härliga kollegor och tillsammans strävar ni efter att nå upp till de gemensamma och personliga uppsatta målen. Här går laget alltid före jaget.


Egenskaper och erfarenheter:
- Minst 5 års arbetslivserfarenhet varav gärna minst 2 år inom mediebranschen.
- Du älskar att sälja, är en god förhandlare och kan hantera affärskontakter på ledningsnivå.
- Du är målinriktad och sätter höga krav på dig själv.
- Du är strukturerad med analytisk förmåga.
- Du är självgående med hög aktivitet och mycket energi.
- Meriterande om du har tidigare KAM/Mediebyrå erfarenhet.

Vi erbjuder:
Du kommer få arbeta med ett härligt sammansvetsat gäng på en jämställd arbetsplats som gillar att ha roligt tillsammans. Vi har högt i tak och det finns alltid möjlighet att påverka då vi har korta beslutsvägar.

En värderingsstyrd organisation där resultat, ansvar, öppenhet och passion styr våra mål. Vi arbetar i högt tempo och för rätt person som tar ansvar och når resultat finns det stora möjligheter att få vara med att utveckla företaget vidare.

Tillträde: Snarast
Lön: Fast månadslön + provision
Friskvård och andra generösa förmåner
Placeringsort: Fräscha lokaler på Surbrunnsgatan i centrala Stockholm

Intervjuer görs löpande så skicka gärna din ansökan redan idag!

info@cityreklam.se