Cookies!
Tillåt alla cookies

Alltid aktiv

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Allmänna avtalsvillkor

Avseende reklamytor på bussar.

Nedanstående allmänna avtalsvillkor skall gälla avseende de tjänster Cityreklam Sverige AB (559375-0085) (nedan kallat ”Cityreklam”) tillhandahåller avseende uppsättning, underhåll och nedtagning av tryckta reklambärare (”Reklambärare”) på utsida av bussar inom Storstockholms lokaltrafik.

Cityreklam har fått ISO 14001-certifiering

Hurra! Vi kan stolt berätta att Cityreklam uppfyllt kraven för ISO 14001-certifiering. För oss är det som att ha fått en stor kram av självaste Moder Jord!

Vad betyder detta då? Jo, det innebär att vi fått ett erkännande för vår miljömedvetenhet och vår passion för hållbart arbete. Efter att ha genomgått en ordentlig granskning av våra miljöhanteringsprocesser och har vi kunnat visa att vi lever upp till de stränga kraven i ISO 14001-standarden.

Att uppfylla ISO 14001-kraven är en stor sak för oss. Vi har bevisat att vi tar vårt ansvar på allvar och att vi aktivt arbetar för att minimera vår miljöpåverkan. Genom att implementera effektiva miljöledningssystem och rutiner strävar vi efter att minska utsläpp, hantera avfall på ett ansvarsfullt sätt och främja resurseffektivitet.

Men det här är inget man gör på egen hand, vi vill tacka vårt fantastiska team för deras hårda arbete och engagemang för att göra Cityreklam mer grönt och hållbart. De har visat att vi vill och kan göra skillnad. Kudos till dem!

Med ISO 14001-certifiering kan våra kunder vara trygga i att vi som partner tar hållbarhet på allvar. Tillsammans med dem strävar vi fortsatt efter att hålla vår miljöpåverkan på ett absolut minimum och arbeta för att skydda och bevara naturen och dess resurser. 

Vi är stolta över att Cityreklam är en del av den gröna revolutionen och ser fram emot att inspirera andra att följa vårt exempel. Häng med oss på denna episka resa mot en hållbar framtid! 

KONTAKT

     Är du redo att synas i Stockholm? Hör av dig så löser vi det.

Master of Sales
Alexis Logothetis
070-444 00 20alexis@cityreklam.se
SALES WIZARD
Erika Nygren
070-446 20 16erika@cityreklam.se
Sales Wizard
Marcus Skärlind
070-444 00 15marcus@cityreklam.se