Cookies!
Tillåt alla cookies

Alltid aktiv

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Våra olika format

Genom att kombinera våra ytor på smarta sätt kan du skräddarsy en kampanj som inte går någon förbi, eller rättare sagt som alla går förbi (och ser).

RÖRLIG REKLAM

    Vi måste snacka om rörlig reklam & om hållbar reklam.

På våra bussar syns du alla dygnets timmar och i hela stan på ytor större än 99% av alla konkurrerande ytor. Att vi har Stockholms mest rörliga reklamplatser är en underdrift. Hos oss kan du dessutom utforma din reklam så att den gör ett avtryck i stadsmiljön på ett sätt som du inte kan någon annanstans. Vi säger inte att andra reklamytor är dåliga, vi säger bara att våra är väldigt bra.

Våra reklamplatser är miljövänliga, eftersom hela SL:s fordonsflotta drivs av 100% förnybar energi. Att resa med kollektivtrafiken i Region Stockholm är att göra ett bra miljöval.

Naturskyddsföreningen har granskat SL:s resor med bussar och kommit fram till att de klarar kraven för att märkas med Bra Miljöval. Som ett synligt bevis på klassningen kommer bussar snart att prydas med ett Bra Miljöval-märke.

Freakin' Game Changer

FGC

(Eurosize Max)
Trafikerar innerstan & Stockholms län
Storlek 2400x1450mm
Maxad fönsterplats

Har du någonsin sett en yta lodrät stripead över hela bussidan? Eftersom FGC är ett nytt format för Stockholm så är det ingen annan som gjort det heller, förrän nu. Med det standardiserade OOH-formatet unnar du dig enorm spridning, riktigt snygga fotomöjligheter och ett stadigt självförtroende. Att ytan i sig är minst 28% större än en vanlig Eurosize känns ju ganska självklart. Vi skäms inte ett dugg för att ha gett den namnet Freakin' Game Changer.

You Only Live Once

YOLO

(Fd. Långsida)
Trafikerar innerstan & Stockholms län
Storlek: 3070x670mm
 • Bruttokontakter
  16 304 257
 • NETTOkontakter
  1 567 717
 • Räckvidd
  91,7%
 • Frekvens
  10,4
Bred yta för breda budskap

Den här ytan syns från varenda kafé och uteservering i Stor-Stockholm när bussen glider förbi. Ramytan för YOLO är 3 meter bred och är därmed den största ramformatet vi kan erbjuda. Eftersom ytan är placerad mot trafiken är den synlig för cykel-, bil- och gångtrafikanter. Räckvidden mäter alltså 91,7% och är därför svår att bräcka.

Of Course

OFC

(Fd. Påstigning)
Trafikerar innerstan & Stockholms län
Storlek: 1400x700mm
 • Bruttokontakter
  8 086 640
 • NETTokontakter
  1 370 617
 • Räckvidd
  80,2%
 • Frekvens
  5,9
Nå den yngre målgruppen mitt i språnget

Vid påstigningen av bussen fångar du en yngre målgrupp på språng. Gångtrafikanter, bar- och kafégäster möts av ett tydligt budskap som syns på både nära och långt håll. En självklar yta för en komplett kampanj.

Fear Of Missing Out

FOMO

(Fd. Bussbaksida XL)
Trafikerar Stockholms län
Storlek: 1725x770mm
 • Bruttokontakter
  4 085 688
 • NETTOkontakter
  1 104 240
 • Räckvidd
  64,6%
 • Frekvens
  3,7
Ytan som inte går att missa

Vårt största ramformat på bussens baksida. Här riktar du dig till framför allt medtrafikanter i bil eller andra fordon med en yta som är omöjlig att swipea bort. Eftersom ytan är stor fångar den uppmärksamheten hos alla som bussen passerar.

Little Giant

LG

(Fd. Bussbaksida)
Trafikerar innerstan & Stockholms län
Storlek 1425x730mm
 • Bruttokontakter
  4 538 340
 • NETTokontakter
  1 134 585
 • Räckvidd
  66,3%
 • Frekvens
  4,0
Liten yta, stor känsla

FOMO:s kaxiga lillasyster. Trots sin ringa storlek hamnar den här rackaren mitt i blickfånget för alla hjulburna trafikanter. Genom stor effekt med små medel gör den här ytan gör skäl för sitt namn.

Oh My God

OMG

(Fd. Superback)
Trafikerar innerstan & Stockholms län
ca 2500 x 2500 mm
Favoriten för att skapa impact

Med den här kreativa ytan folieras hela bussens bakstam och ger ditt budskap en enorm impact. Det innebär att du får ett heltäckande baksidesformat som skapar ett uppseendeväckande inslag i innerstan eller kring en vald lokal rutt. Med OMG riktar du dig till alla som rör sig eller är i närheten av trafiken. Lämna din målgrupp med stora ögon och ett klingande “oh my god” i tankarna.

Greatest Of All Time

GOAT

(Fd. Half Wrapped)
Trafikerar innerstan
ca 18 m
Vår största yta. Mer information är överflödig.

Detta är vår överlägset största yta. En plats för dig som vägrar gå obemärkt förbi. Ytan innebär en heltäckande foliering på yttersidan av bussen samt bakstammen vilket ger ett intryck som inte undgår någon. En rullande stortavla som gör ett avtryck i gatubilden. Storleken ger budskapet en stark genomslagskraft. Den här ytan går inte att scrolla förbi.

KONTAKT

     Är du redo att synas i Stockholm? Hör av dig så löser vi det.

Master of Sales
Alexis Logothetis
070-444 00 20alexis@cityreklam.se
SALES WIZARD
Erika Nygren
070-446 20 16erika@cityreklam.se
Wizard of Sales
Marcus Skärlind
070-444 00 15marcus@cityreklam.se
©2023 Cityreklam.
Surbrunnsgatan 28. 113 48 Stockholm