Cookies!
Tillåt alla cookies

Alltid aktiv

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Allmänna avtalsvillkor

Avseende reklamytor på bussar.

Nedanstående allmänna avtalsvillkor skall gälla avseende de tjänster Cityreklam Sverige AB (559375-0085) (nedan kallat ”Cityreklam”) tillhandahåller avseende uppsättning, underhåll och nedtagning av tryckta reklambärare (”Reklambärare”) på utsida av bussar inom Storstockholms lokaltrafik.

Cityreklam har fått ISO 14001-certifiering

Hurra! Vi kan stolt berätta att Cityreklam uppfyllt kraven för ISO 14001-certifiering. För oss är det som att ha fått en stor kram av självaste Moder Jord!

Vad betyder detta då? Jo, det innebär att vi fått ett erkännande för vår miljömedvetenhet och vår passion för hållbart arbete. Efter att ha genomgått en ordentlig granskning av våra miljöhanteringsprocesser och har vi kunnat visa att vi lever upp till de stränga kraven i ISO 14001-standarden.

Att uppfylla ISO 14001-kraven är en stor sak för oss. Vi har bevisat att vi tar vårt ansvar på allvar och att vi aktivt arbetar för att minimera vår miljöpåverkan. Genom att implementera effektiva miljöledningssystem och rutiner strävar vi efter att minska utsläpp, hantera avfall på ett ansvarsfullt sätt och främja resurseffektivitet.

Men det här är inget man gör på egen hand, vi vill tacka vårt fantastiska team för deras hårda arbete och engagemang för att göra Cityreklam mer grönt och hållbart. De har visat att vi vill och kan göra skillnad. Kudos till dem!

Med ISO 14001-certifiering kan våra kunder vara trygga i att vi som partner tar hållbarhet på allvar. Tillsammans med dem strävar vi fortsatt efter att hålla vår miljöpåverkan på ett absolut minimum och arbeta för att skydda och bevara naturen och dess resurser. 

Vi är stolta över att Cityreklam är en del av den gröna revolutionen och ser fram emot att inspirera andra att följa vårt exempel. Häng med oss på denna episka resa mot en hållbar framtid! 

…och ISO 9001-certifiering!

Som om inte det var nog har vi också kvalificerat oss för ISO 9001! 

Det betyder att vi genomgått en rigorös bedömning av våra kvalitetsledningssystem och processer som kommit fram till att vi uppfyller de höga kraven som fastställs i ISO 9001-standarden. För oss är det ett kvalitetspass som visar att vi är så bra som vi hoppas och tror på att leverera till våra kunder!

Vi har bevisat att vi har robusta och effektiva system för att säkerställa kvalitet, kundnöjdhet och ständig förbättring. Precis som det ska vara för varje anständigt företag.

Med ISO 9001-certifieringen visar vi för våra kunder att de samarbetar med ett företag som är dedikerat till att erbjuda enastående kvalitet. Vi sätter höga standarder för oss själva och det här är kvittot på att det syns.

Men den här certifieringen är inte en slutpunkt för oss, tvärtom är det starten för vår fortsatta strävan efter kvalitetsexcellens. Vi fortsätter självklart lyssna på våra kunders behov och önskemål och arbetar för att ständigt förbättra vårt erbjudande.

KONTAKT

     Är du redo att synas i Stockholm? Hör av dig så löser vi det.

Master of Sales
Alexis Logothetis
070-444 00 20alexis@cityreklam.se
SALES WIZARD
Erika Nygren
070-446 20 16erika@cityreklam.se
Sales Wizard
Marcus Skärlind
070-444 00 15marcus@cityreklam.se